Concurs Subtravelling Reels


Concurs Subtravelling Reels

El Concurs Reels a través d’Instagram és un nova modalitat de participació que s’emmarca dins de la 12a edició de Subtravelling | XII International Short Film Fest | Bcn - Seoul. Està pensada especialment per potenciar el talent creatiu en format breu a través de les xarxes socials.

Tant si vols fer el teu debut en el món audiovisual a través de les xarxes socials, com si ja et consideres un especialista en la creació de vídeos curts, aquesta és la teva oportunitat per compartir la teva producció en aquest format d’èxit internacional. Si ets una persona creativa, experimenta amb el teu telèfon mentre viatges en TMB i participa en Subtravelling Reels presentant el teu vídeo.

Un jurat format per professionals del món del cinema i l’audiovisual seleccionarà els vídeos finalistes. D’entre ells sortirà el guanyador que aconseguirà un fantàstic premi: un smartphone amb càmera de 64 mpx.

Com participar al Concurs Subtravelling Reels

Idea un curt

1. Idea un curt on mostris el teu trajecte en transport públic amb mirada creativa seleccionant la música que escoltes habitualment durant els teus recorreguts en metro, bus, Funicular de Montjuïc, Telefèric de Montjuïc o Barcelona Bus Turístic. El teu viatge es pot convertir en un curt!

2. Puja el teu vídeo en format Reels a la plataforma d’Instagram, utilitza l’etiqueta del concurs #SubtravellingReels i, sobretot, etiqueta el compte d’Instagram de TMB @tmb_bcn.

Requisits de participació

  • - Ser usuari registrat al JoTMBé.
  • - La temàtica dels vídeos serà lliure, però d’alguna manera ha de mostrar en 15”, 30” o 60” l’ús del transport públic o de les instal·lacions de TMB: metro, bus, Telefèric, Funicular de Montjuïc o Barcelona Bus Turístic.
  • - De manera opcional, els participants de la secció Roda a TMB poden realitzar un tràiler making of de preses falses per a promocionar el seu curt a Instagram.
  • - Es valoraran especialment aquelles creacions que mostrin o inspirin el foment del civisme en relació amb els transports de TMB.
  • - Cal respectar totes les mesures de prevenció del Coronavirus, per tant, és obligatori l’ús de la mascareta en totes les persones que surtin al vídeo.
  • - El període de participació estarà obert des del 4 d’octubre fins al 14 de novembre del 2021.


Premi

  • - Smartphone amb càmera de 64 mpx.