Jurat


El nostre jurat

Agustí Argelich

Agustí Argelich

Director artístic i programador de FILMETS Badalona Film Festival, membre de l'Acadèmia del Cinema Català i Director del BCN SPORTS FILM.

És Coordinador de coproduccions documentals de TV3 Televisió de Catalunya i director del programa El Documental. Ha sigut jurat en diversos festivals internacionals i ha participat en conferències a Clermont-Ferrand, Cannes, Torino, Montreal, etc.

Recentment, ha coproduït el curtmetratge d'animació EL ÚLTIMO TORERO, seleccionat en més de 20 festivals i mercats.

Alba Cros Pellisé

Cineasta - Presidenta del jurat

És una de les co-directores de Les amigues de l’Àgata (2015). Actualment, està treballant en la pel·lícula documental Alteritats/Otredades (en post-producció) co-dirigit amb la Nora Haddad, sobre identitas lesbianes i produït per Amor & Lujo.

Com a directora ha dirigit el documental Resiliència (2020) pels Premis Nacionals de Cultura 2020 del CoNCA i produït per Allegra Films, el curt documental De rerum natura – De la naturalesa de les coses (2021) sobre el pintor Francesc Punsola i produït per la UPF. És la directora de fotografia la pel·lícula La amiga de mi amiga (2022) de la Zaida Carmona, el curtmetratge Demà o Deixem (2022) del David Moragues i l’ajudant de direcció de Els dies que vindran (2019) de Carlos Marquès-Marcet.

Jordi Izquierdo Berbel

Treballador de TMB amb una llarga experiència al món audiovisual.

Ha estat actor de diversos anuncis publicitaris per a diferents països, col·laborador en mitjans radiofònics per parlar sobre cinema i teatre, director de cinc curtmetratges i autor de l'obra Guia Secreta del cinema a Gràcia.

També és l'organitzador de l'exposició de curtmetratges La Cinemoteka i de l'exposició Curts en Femení al Centre Cívic Can Basté de Barcelona. Així mateix és col·laborador de l'exposició organitzada pel crític Miguel Fernando Ruíz de Villalobos.

Reyes Mendoza

Reyes Mendoza

És col·laboradora de diversos festivals, com a Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià i Festival Internacional de Jazz de Sant Sebastià, com també encarregada del projecte “HUMODAN” i productora i tècnic de so a diferents mitjans.

Llicenciada en Ciències de la Informació i Especialitat en Imatge i So per la Universidad Complutense de Madrid, Màster Europeu en Tecnologies de la Informació i de la Comunicació per la Universitat UIT des Pays de l'Adour i Màster en Biblioteconomia per la Universidad del País Vasco.

Santiago Torres

Santiago Torres

És Director de Comunicació i Relacions Institucionals de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i Director de la Fundació TMB. Ostenta el càrrec de President de l’Associació de Comunicació Pública (ACP) i ha estat membre fundador de l’Observatori Internacional de la Democràcia Participativa.

Llicenciat en Ciències de la informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i Diplomat en “Funció Gerencial en les Administracions Públiques” per ESADE.

Participant en nombroses conferències i seminaris, així com en el Màster de Comunicació Empresarial de la Universitat de Barcelona i en el Postgrau de Comunicació Local a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Yolanda Puga

És Directora del Grup Audiovisual "Pariyoli & Friends", realitzant curtmetratges, videoclips i gravació d'espectacles. També és directora de diversos curtmetratges.

La seva formació s'ha desenvolupat a l'Escola "Nou Prodigi" de Barcelona, l'"Institut del Cine" de Madrid, així com diferents cursos professionals del sector. Recentment, ha estrenat el seu migmetratge documental "Nací en Camboya".