Patrocinadors i col·laboradors


Ja fa 13 anys que la Fundació TMB va fer una aposta per tal de democratitzar la cultura i dinamitzar el mercat del curtmetratge. El camí de Subtravelling ha estat llarg i intens, però no l’hem fet sols.

Tenim la sort de comptar amb patrocinadors que ens ajuden a reflectir el nostre compromís amb la cultura i a promoure els valors socials i culturals entre els usuaris del transport públic.

Per això, volem agrair als nostres socis que ens acompanyin en aquesta aventura i ens ajudin a fer possible Subtravelling.

Col·laboradors

L’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques Catalanes col·labora aportant reconeixement al festival en l’àmbit nacional.

Filmets Badalona Film Festival

Filmets Badalona Film Festival

És un festival internacional de curtmetratges que se celebra anualment des de l’any 2001 a la ciutat de Badalona entre els mesos d’octubre i novembre. Agustí Argelich, el director de Filmets, forma part dels membres del jurat.

Filmax Gran Vía

Filmax Gran Vía

Forma part del Grup Filmax, una companyia independent amb capital espanyol i vocació internacional dedicada a la creació, producció, postproducció, distribució i exhibició de continguts audiovisuals per a la indústria de l’entreteniment.

Curtcircuit 33

Curtcircuit 33

És un programa del Canal 33 de TV3 que ofereix periòdicament seleccions especials de curtmetratges lligats als principals festivals de cinema que se celebren a Catalunya. Cada any des del 2020 s’emet un programa especial amb els 15 millors curts de Roda a TMB.