On els petits moments
fan històries

Què és Subtravelling?

Subtravelling és el Festival Internacional de Curtmetratges de TMB que, des de fa 9 anys, porta el gènere del curtmetratge a la xarxa de transport. Des del 2016, està associat amb el Seoul Metro International Subway Film Festival (SMIFF) i tots dos s’han convertit en els dos únics festivals de curts del món on el metro i el transport públic són els protagonistes.

Subtravelling es divideix en 2 fases: Roda a TMB, un concurs de creació on pots gravar el teu curt entorn al transport públic; i La Mostra, on pots gaudir d’una selecció de 20 curts professionals i internacionals.

Del 15 d’octubre al 18 de novembre, podràs votar els teus curts preferits tant de Roda a TMB com de La Mostra i guanyar premis.

Roda a TMB

Del 23 de juliol al 14 d’octubre de 2018

Milers d’històries viatgen cada dia amb el transport públic. Ens expliques la teva?

Inspira’t al metro, bus, Telefèric i Funicular de Montjuïc o Barcelona Bus Turístic i grava un curt de menys de 3 minuts. Pots guanyar un viatge a Seül, entre molts altres premis.

Envia el teu curt

La Mostra

Del 15 d’octubre al 18 de novembre de 2018

Posa’t còmode i prepara’t per convertir-te en un espectador de luxe. A partir del 15 d’octubre, Subtravelling presenta una selecció de curtmetratges professionals i internacionals. Podràs veure’ls des del web del festival i votar els teus preferits per guanyar premis de cine.

Més informació

Com pots participar?

Roda un curt de menys de 3 minuts inspirat en els transports de TMB i envia’l a Roda a TMB, o bé converteix-te en un espectador de luxe i vota els teus curts preferits de Roda a TMB i de La Mostra.

Curts participants a Roda a TMB

赤 (Rojo) 1:11

Altres

Director/a: Elena Pastor
Sinopsis: ¿Qué es el destino? ¿Una fuerza desconocida que nos ata a un sinfín de sucesos? Dicen que nacemos con un destino sellado, un destino que se ...

83 visualitzacions

Ullets 2:33

Ficció

Director/a: Ramon Mayol
Una jove agafa el metro desprès d’un dia dur de feina. Durant el trajecte, mentre es succeeixen fets més o menys habituals, es queda adormida i somia ...

75 visualitzacions

Cambio de aires 2:38

Ficció

Director/a: Mariona Blasco Manchobas
Alex es un chico solitario que experimetará un cambio de aires al empezar a viajar en metro.

27 visualitzacions

El Hombre Maravillas 2:51

Documental

Director/a: Oskar Roma
Homenaje a la vida de Juan, mi padre, y un guiño a Eugenio.

71 visualitzacions

SMILE 3:33

Altres

Director/a: Laura Salas
Pablo es un chico que siempre intenta sacar una sonrisa a alguien. Cuando ve a Ana tan desanimada decide intentarlo con ella para alegrarle el día. L...

193 visualitzacions

Premis

Presenta el teu curt a Roda a TMB del 23 de juliol al 14 d’octubre i guanya un viatge a Seül i molts premis més.

També pots guanyar importants premis per les teves votacions als millors curts de Roda a TMB i de La Mostra. Com més curts votis, més possibilitats tindràs de guanyar!

Premis de Roda a TMB

  • - Millor Curtmetratge
  • - Segon millor Curtmetratge
Més informació

Premis de La Mostra

  • - Gran espectador. Sorteig entre els votants
  • - Votacions diàries
  • - Millor curt de la Mostra
Més informació