Roda a TMB

Inscripcions obertes. Ja pots pujar el teu curt

Omple el formulari i participa a Subtravelling

PUJAR VÍDEO
  • SUBTRAVELLING XII INTERNATIONAL SHORT FILM FEST | BCN - SEOUL (1)
  • SUBTRAVELLING XII INTERNATIONAL SHORT FILM FEST | BCN - SEOUL (2)

Subtravelling promou el talent emergent

Subtravelling és l’aparador internacional que permet exhibir el talent creatiu audiovisual de Barcelona al món, a través del curtmetratge.

El festival utilitza el transport públic com a pretext per fomentar la creativitat, l’expressivitat i la sensibilitat, i descobrir les últimes tendències audiovisuals.

L’objectiu: potenciar la visibilització internacional del talent audiovisual emergent.

Interior del metro de Seül

SMIFF, la connexió amb Seül

Només hi ha un altre festival al món amb les mateixes característiques que Subtravelling: el Seoul Metro International Subway Film Festival (SMIFF).

Sota el lema '90 segons d'imaginació, gaudeix del metro’, SMIFF fa del metro un teatre en moviment, on s’hi projecten curts de fins a 90 segons. El seu objectiu és contribuir a crear un ambient cultural cosmopolita on qualsevol persona pugui gaudir del cinema en altres llocs més enllà de les sales.

Per això, des del 2016, Subtravelling i SMIFF sumen sinergies en una clara aposta per impulsar el talent jove i ser la plataforma internacional per a les noves promeses de l’audiovisual.

Així, gràcies a aquesta aliança, els curts finalistes de SMIFF s’exhibeixen a Barcelona, i el guanyador de Subtravelling viatja fins a Seül per assistir a la projecció del seu curt.

Com participar-hi

Si busques un aparador internacional per exhibir el teu talent al món, participa a Roda a TMB. Aquesta és la secció del festival dirigida als creadors, realitzadors i directors que vol descobrir i potenciar el talent audiovisual local. Fins al mes de gener, tens temps de rodar i presentar el teu curt. Atreveix-te a experimentar, fes el teu debut o dona l’impuls definitiu a la teva carrera.

Si vols gaudir d’una marató de curtmetratges i optar a guanyar premis només per votar els curts que més t’agradin, participa a La Mostra. Durant el mes de desembre, s’exposaran els films participants a Roda a TMB, juntament amb una selecció de curtmetratges internacionals, més una selecció de curts provinents del festival SMIFF, en una aposta per exportar el talent fet a casa i importar el talent d’arreu, i posar-lo a l’abast dels usuaris del transport públic.

Els curts de Roda a TMB: films made in Barcelona

El cinema viatja amb tu. Fins a on et transportaran els curts de Roda a TMB?

Fes play i descobreix el talent que s’amaga a casa nostra.