Què és Subtravelling?

Subtravelling és el Festival Internacional de Curtmetratges de TMB que, des de fa 10 anys, porta el gènere del curtmetratge a la xarxa de transport. Des del 2016, està associat amb el Seoul Metro International Subway Film Festival (SMIFF) i tots dos s’han convertit en els dos únics festivals de curts del món on el metro i el transport públic són els protagonistes.

Subtravelling es divideix en 2 fases: Roda a TMB, un concurs de creació on pots gravar el teu curt entorn al transport públic; i La Mostra, on pots gaudir d’una selecció de 20 curts professionals i internacionals.

Del 29 d’octubre al 18 de novembre, podràs votar els teus curts preferits tant de Roda a TMB com de La Mostra i guanyar premis.

Roda a TMB

Del 2 de setembre al 28 d’octubre de 2019

Milers d’històries viatgen cada dia amb el transport públic. Ens expliques la teva?

Inspira’t al metro, bus, Telefèric i Funicular de Montjuïc o Barcelona Bus Turístic i grava un curt de menys de 3 minuts. Pots guanyar un viatge a Seül o Nova York, entre molts altres premis.

Envia el teu curt

La Mostra

Del 29 d’octubre al 18 de novembre de 2019

Posa’t còmode i prepara’t per convertir-te en un espectador de luxe. A partir del 29 d’octubre, Subtravelling presenta una selecció de curtmetratges professionals i internacionals. Podràs veure’ls des del web del festival i votar els teus preferits per guanyar premis de cine.

Més informació

Com pots participar?

Roda un curt de menys de 3 minuts inspirat en els transports de TMB i envia’l a Roda a TMB, o bé converteix-te en un espectador de luxe i vota els teus curts preferits de Roda a TMB i de La Mostra.

Curts participants a Roda a TMB

*what's up ♥

Experimental

Director/a: Judith Díaz Garcés
6 chicas cantan la misma canción en diferentes lugares del metro de Barcelona, en la calle andando y en el coche, esa canción nos lleva a preguntarnos...

visualitzacions

Sinfonía Subterránea en A

Experimental

Director/a: Maurice Moeliker
En el mundo subterráneo de TMB se puede disfrutar de la arquitectura de la ciudad en paz y tranquilidad. Cuando salgas de la estación, puedes encontra...

visualitzacions

líneas cruzadas

Documental

Director/a: Lualy Zein Saheb
No me importa tu nombre, ni tu rasgo, ni hacia donde vas, simplemente súbete que compartiremos viaje.

visualitzacions

Premis

Presenta el teu curt a Roda a TMB del 2 de setembre al 28 d’octubre i guanya un viatge a Seül o Nova York, i molts premis més.

També pots guanyar importants premis per les teves votacions als millors curts de Roda a TMB i de La Mostra. Com més curts votis, més possibilitats tindràs de guanyar!

Premis de Roda a TMB

  • - Millor Curtmetratge
  • - Segon millor Curtmetratge
Més informació

Premis de La Mostra

  • - Gran espectador. Sorteig entre els votants
  • - Votacions diàries
  • - Millor curt de la Mostra
Més informació