Què és Subtravelling?

Subtravelling és el Festival Internacional de Curtmetratges de TMB que, des de fa 10 anys, porta el gènere del curtmetratge a la xarxa de transport públic. Des del 2016, està associat amb el Seoul Metro International Subway Film Festival (SMIFF) i tots dos s’han convertit en els dos únics festivals de curts del món on el metro i el transport públic són els protagonistes.

El Festival es divideix en dues fases: Roda a TMB i La Mostra. La primera, finalitzada el passat 28 d'octubre, és un concurs de creació on els participants roden un curt en les instal·lacions de TMB. La segona fase, La Mostra, finalitzada el 18 de novembre, es la fase on podíes gaudir d'una selecció de curts i guanyar entrades de cinema.

Roda a TMB

Fase finalitzada!

No et perdis els curtmetratges que han rodat els participants de Roda a TMB que reflecteixen les històries dels viatgers del transport públic. Subtravelling és el que tu vols que sigui! Visiona ara al curts que han resultat finalistes.

Visionar curts

La Mostra

Fase finalitzada!

Posa’t còmode i prepara’t per gaudir de la selecció de curtmetratges que t’ofereix el Festival Subtravelling. Pots visionar els curts que han participat en Roda a TMB i els internacionals seleccionats per Subtravelling i el Festival SMIFF de Corea. Ara ja pots visionar els curts finalistes d’aquesta edició.

Més informació

Curts participants a Roda a TMB

HYGGELIG

Ficció

Director/a: Irene Molina y Stefan Ollé
Cuando estamos solos, no tardamos en sacar nuestros teléfonos móviles para ver las ultimas noticias o actualizaciones de conocidos. ‘’No sé, creo que ...

SOSPECHA

Experimental

Director/a: Oriol González y Alicia Yelo
Un viaje. Un desconocido. ¿Qué quiere?

The Same Destination

Romàntic

Director/a: Daniel Chen Wu
Un joven de 17 años encuentra su hilo rojo en una estación del metro, aunque están en diferentes direcciones, acabarán en la misma destinación.

Premis

Premis de Roda a TMB

  • - Millor Curtmetratge
  • - Segon millor Curtmetratge
Més informació

Premis de La Mostra

  • - Gran espectador. Sorteig entre els votants
  • - Votacions diàries
  • - Millor curt de la Mostra
Més informació