On els petits moments
fan històries

Què és Subtravelling?

Subtravelling és el Festival Internacional de Curtmetratges de TMB que, des de fa 9 anys, porta el gènere del curtmetratge a la xarxa de transport. Des del 2016, està associat amb el Seoul Metro International Subway Film Festival (SMIFF) i tots dos s’han convertit en els dos únics festivals de curts del món on el metro i el transport públic són els protagonistes.

Subtravelling es divideix en 2 fases: Roda a TMB, un concurs de creació on pots gravar el teu curt entorn al transport públic; i La Mostra, on pots gaudir d’una selecció de 20 curts professionals i internacionals.

Del 15 d’octubre al 18 de novembre, podràs votar els teus curts preferits tant de Roda a TMB com de La Mostra i guanyar premis.

Roda a TMB

Del 23 de juliol al 14 d’octubre de 2018

Milers d’històries viatgen cada dia amb el transport públic. Ens expliques la teva?

Inspira’t al metro, bus, Telefèric i Funicular de Montjuïc o Barcelona Bus Turístic i grava un curt de menys de 3 minuts. Pots guanyar un viatge a Seül, entre molts altres premis.

Envia el teu curt

La Mostra

Del 15 d’octubre al 18 de novembre de 2018

Posa’t còmode i prepara’t per convertir-te en un espectador de luxe. A partir del 15 d’octubre, Subtravelling presenta una selecció de curtmetratges professionals i internacionals. Podràs veure’ls des del web del festival i votar els teus preferits per guanyar premis de cine.

Més informació

Com pots participar?

Roda un curt de menys de 3 minuts inspirat en els transports de TMB i envia’l a Roda a TMB, o bé converteix-te en un espectador de luxe i vota els teus curts preferits de Roda a TMB i de La Mostra.

Curts participants a Roda a TMB

INERTIA 2:14

Altres

Director/a: Pablo Van Der Nayar
¿Cómo decides vivir tu vida?

744 visualitzacions

El Mapa 3:24

Romàntic

Director/a: Míriam Camargo i Jan Cusachs
Una noia es deixa la seva càmera al metro i el destí i un Jove amb bon cor jugaran un paper crucial en una petita història d'amor.

78 visualitzacions

To Meet Barcelona 2:47

Altres

Director/a: Álvaro Monterrubio
Molta gent utilitza el Transport Metropolità de Barcelona per transportarse de un lloc a un altre, sense tenir en compte tot el que poden fer amb ell.

486 visualitzacions

LA NADA NADEA 3:18

Ficció

Director/a: PUROFAKE (Brian Amador y Joseluiscañadasoler
Primavera 2018. Metro de Barcelona. Nadie se mira. Nadie sonríe. Nadie es feliz. Todo el mundo empieza su día. Para ir a ninguna parte. Para no hacer...

621 visualitzacions

Vine, que t'espero 2:15

Romàntic

Director/a: Diego Iruela Gutiérrez
Una usuària del TMB espera pacientment a que arribi el seu company de viatge predilecte, el Metro.

53 visualitzacions

Premis

Presenta el teu curt a Roda a TMB del 23 de juliol al 14 d’octubre i guanya un viatge a Seül i molts premis més.

També pots guanyar importants premis per les teves votacions als millors curts de Roda a TMB i de La Mostra. Com més curts votis, més possibilitats tindràs de guanyar!

Premis de Roda a TMB

  • - Millor Curtmetratge
  • - Segon millor Curtmetratge
Més informació

Premis de La Mostra

  • - Gran espectador. Sorteig entre els votants
  • - Votacions diàries
  • - Millor curt de la Mostra
Més informació