Ja pots votar els curts participants a Roda a TMB i a La Mostra i guanyar premis

VOTAR CURTS RODA

VOTAR CURTS LA MOSTRA
  • SUBTRAVELLING XII INTERNATIONAL SHORT FILM FEST | BCN - SEOUL (1)
  • SUBTRAVELLING XII INTERNATIONAL SHORT FILM FEST | BCN - SEOUL (2)
Interior del metro de Seül

SMIFF, la connexió amb Seül

Només hi ha un altre festival al món amb les mateixes característiques que Subtravelling: el Seoul Metro International Subway Film Festival (SMIFF).

Sota el lema '90 segons d'imaginació, gaudeix del metro’, SMIFF fa del metro un teatre en moviment, on s’hi projecten curts de fins a 90 segons. El seu objectiu és contribuir a crear un ambient cultural cosmopolita on qualsevol persona pugui gaudir del cinema en altres llocs més enllà de les sales.

Per això, des del 2016, Subtravelling i SMIFF sumen sinergies en una clara aposta per impulsar el talent jove i ser la plataforma internacional per a les noves promeses de l’audiovisual.

Així, gràcies a aquesta aliança, els curts finalistes de SMIFF s’exhibeixen a Barcelona, i el guanyador de Subtravelling viatja fins a Seül per assistir a la projecció del seu curt.

Com participar-hiSi vols gaudir d’una marató de curtmetratges i optar a guanyar premis només per votar els curts que més t’agradin, participa a La Mostra. Ja estan exposats els films participants a Roda a TMB, juntament amb una selecció de curtmetratges internacionals, més una selecció de curts provinents del festival SMIFF, en una aposta per exportar el talent fet a casa i importar el talent d’arreu, i posar-lo a l’abast dels usuaris del transport públic.

Els curts de Roda a TMB: films made in Barcelona

El cinema viatja amb tu. Fins a on et transportaran els curts de Roda a TMB?

Fes play i descobreix el talent que s’amaga a casa nostra.