On els petits moments
fan històries

Què és Subtravelling?

Subtravelling és el Festival Internacional de Curtmetratges de TMB que, des de fa 9 anys, porta el gènere del curtmetratge a la xarxa de transport. Des del 2016, està associat amb el Seoul Metro International Subway Film Festival (SMIFF) i tots dos s’han convertit en els dos únics festivals de curts del món on el metro i el transport públic són els protagonistes.

Subtravelling es divideix en 2 fases: Roda a TMB, un concurs de creació on pots gravar el teu curt entorn al transport públic; i La Mostra, on pots gaudir d’una selecció de 20 curts professionals i internacionals.

Del 15 d’octubre al 18 de novembre, podràs votar els teus curts preferits tant de Roda a TMB com de La Mostra i guanyar premis.

Roda a TMB

Del 23 de juliol al 14 d’octubre de 2018

Milers d’històries viatgen cada dia amb el transport públic. Ens expliques la teva?

Inspira’t al metro, bus, Telefèric i Funicular de Montjuïc o Barcelona Bus Turístic i grava un curt de menys de 3 minuts. Pots guanyar un viatge a Seül, entre molts altres premis.

Envia el teu curt

La Mostra

Del 15 d’octubre al 18 de novembre de 2018

Posa’t còmode i prepara’t per convertir-te en un espectador de luxe. A partir del 15 d’octubre, Subtravelling presenta una selecció de curtmetratges professionals i internacionals. Podràs veure’ls des del web del festival i votar els teus preferits per guanyar premis de cine.

Més informació

Com pots participar?

Roda un curt de menys de 3 minuts inspirat en els transports de TMB i envia’l a Roda a TMB, o bé converteix-te en un espectador de luxe i vota els teus curts preferits de Roda a TMB i de La Mostra.

Curts participants a Roda a TMB

"O tu o yo" 3:1

Romàntic

Director/a: Berta Frigola
"Tamara, como siempre, cogió su tren al terminar las clases pero esta vez la rutina cambia al conocer a la persona del asiento de enfrente."

51 visualitzacions

PRÓXIMA PARADA 2:25

Documental

Director/a: Noelia Serrano
Nacemos con la vida planificada, pero tú eres quien decide tu camino.

39 visualitzacions

UNDER 3:25

Terror

Director/a: A.Capitan
Cuando el metro de Barcelona cierre sus puertas..., mas te vale no quedarte nunca encerrado. Porque si no... bueno... mejor te dejo que lo veas con tu...

278 visualitzacions

Todos los caminos llevan a Roma 3:30

Efectes visuals

Director/a: Joan Cot i Marc Alier
Un jove és expulsat d'una discoteca a mitjanit. Descol·locat i confós, inicia el viatge cap a casa. El que no sap és que una nit d'excessos i males co...

92 visualitzacions

MANS 2:52

Romàntic

Director/a: Ángel Elgue
Noia coneix a noi. En realitat, mà de noia coneix a mà de noi. Les paraules sobren.

102 visualitzacions

Premis

Presenta el teu curt a Roda a TMB del 23 de juliol al 14 d’octubre i guanya un viatge a Seül i molts premis més.

També pots guanyar importants premis per les teves votacions als millors curts de Roda a TMB i de La Mostra. Com més curts votis, més possibilitats tindràs de guanyar!

Premis de Roda a TMB

  • - Millor Curtmetratge
  • - Segon millor Curtmetratge
Més informació

Premis de La Mostra

  • - Gran espectador. Sorteig entre els votants
  • - Votacions diàries
  • - Millor curt de la Mostra
Més informació