Què és Subtravelling?

Subtravelling és el Festival Internacional de Curtmetratges de TMB que, des de fa 10 anys, porta el gènere del curtmetratge a la xarxa de transport. Des del 2016, està associat amb el Seoul Metro International Subway Film Festival (SMIFF) i tots dos s’han convertit en els dos únics festivals de curts del món on el metro i el transport públic són els protagonistes.

Subtravelling es divideix en 2 fases: Roda a TMB, un concurs de creació on pots gravar el teu curt entorn al transport públic; i La Mostra, on pots gaudir d’una selecció de 20 curts professionals i internacionals.

Del 29 d’octubre al 18 de novembre, podràs votar els teus curts preferits tant de Roda a TMB com de La Mostra i guanyar premis.

Roda a TMB

Del 2 de setembre al 28 d’octubre de 2019

Milers d’històries viatgen cada dia amb el transport públic. Ens expliques la teva?

Inspira’t al metro, bus, Telefèric i Funicular de Montjuïc o Barcelona Bus Turístic i grava un curt de menys de 3 minuts. Pots guanyar un viatge a Seül o Nova York, entre molts altres premis.

Envia el teu curt

La Mostra

Del 29 d’octubre al 18 de novembre de 2019

Posa’t còmode i prepara’t per convertir-te en un espectador de luxe. A partir del 29 d’octubre, Subtravelling presenta una selecció de curtmetratges professionals i internacionals. Podràs veure’ls des del web del festival i votar els teus preferits per guanyar premis de cine.

Més informació

Com pots participar?

Roda un curt de menys de 3 minuts inspirat en els transports de TMB i envia’l a Roda a TMB, o bé converteix-te en un espectador de luxe i vota els teus curts preferits de Roda a TMB i de La Mostra.

Curts participants a Roda a TMB

Línea de vida

Romàntic

Director/a: Marc González Salvat
Dos niños se conocen en una estación, a partir de la línea de metro veremos fragmentos de sus vidas.

visualitzacions

Observada

Altres

Director/a: Benjamín Tesillo
Laura va de camino al centro de Barcelona para salir de fiesta con sus amigas, pero el viaje en el metro, hasta donde ha quedado, se vuelve más que in...

visualitzacions

BCN 2049

Ficció

Director/a: Ellie Xifra
Barcelona 2049. En un ambiente futurista en el que el tiempo cada vez es más limitado, se nos plantea un enigma para reflexionar. Humanizando el tie...

visualitzacions

líneas cruzadas

Documental

Director/a: Lualy Zein Saheb
No me importa tu nombre, ni tu rasgo, ni hacia donde vas, simplemente súbete que compartiremos viaje.

visualitzacions

Aniversario 2106 2021

Altres

Director/a: Shaday Fernández
Mismo día, años diferentes. En el pasado ellos se conocen y en el futuro ella ya no está, pero le cuida

visualitzacions

Premis

Presenta el teu curt a Roda a TMB del 2 de setembre al 28 d’octubre i guanya un viatge a Seül o Nova York, i molts premis més.

També pots guanyar importants premis per les teves votacions als millors curts de Roda a TMB i de La Mostra. Com més curts votis, més possibilitats tindràs de guanyar!

Premis de Roda a TMB

  • - Millor Curtmetratge
  • - Segon millor Curtmetratge
Més informació

Premis de La Mostra

  • - Gran espectador. Sorteig entre els votants
  • - Votacions diàries
  • - Millor curt de la Mostra
Més informació