La Mostra


La Mostra. La fase de votacions ja ha finalitzat. En breu coneixerem els finalistes.

La Mostra és la secció de Subtravelling dirigida al públic i té la intenció d’impulsar la visibilització del talent audiovisual emergent a nivell internacional, alhora que apropa el gènere del curtmetratge a tots els usuaris del transport públic. Si t’agrada el cinema i vols descobrir el talent que s’amaga a casa nostra i deixar-te sorprendre per les noves tendències de l’audiovisual, participa votant els curts de La Mostra. A més, podràs optar a guanyar premis.
Durant el mes de gener, al web de Subtravelling s’hi exhibiran els curts participants a Roda a TMB, juntament amb els curts de La Mostra, formats per una selecció de films internacionals escollits per Subtravelling i una selecció de curtmetratges provinents del festival SMIFF, perquè el públic pugui votar-los. Prepara’t per gaudir d’una autèntica marató de curtmetratges i votar aquells que més t’agradin.

Com participar a La Mostra

El cinema viatja amb tu. Vols convertir-te en un espectador de luxe i a més a més guanyar premis de cine?

1. Accedeix a la Galeria de Curts.
2. Visiona els curtmetratges de les dues seccions del festival:
- Roda a TMB: descobreix el talent emergent local.
- Curts Internacionals: gaudeix d’una selecció de films internacionals seleccionats pels festival SMIFF.
3. Inicia sessió amb el teu usuari i contrasenya de JoTMBé i indica quins són els teus curtmetratges preferits, puntuant-los de l’1 al 5.

Fes play i deixa’t transportar pels curts de Subtravelling.

Com més curts votis, més opcions tens de guanyar

Vota i guanya a l’instant
Només pel fet de votar, cada dia pots guanyar entrades dobles per als Cinemes Filmax Gran Via.
Gran Espectador
En finalitzar el període de votacions, hi haurà un sorteig entre tots els participants. El Gran Espectador guanyarà un any de cinema gratis als Cinemes Filmax Gran Via i un iPad, gentilesa de Vodafone.
El teu vot compta
A banda de guanyar premis, amb els teus vots contribuiràs a escollir el Premi del Públic al Millor Curtmetratge de Roda a TMB i el reconeixement al millor curt internacional de La Mostra.

SMIFF, la connexió amb Seül

La Mostra porta fins a Barcelona els millors curtmetratges del Seoul Metro International Subway Film Festival (SMIFF), on el metro també n’és el protagonista.

A l’igual que Subtravelling, SMIFF converteix el metro en un escenari de pel·lícula i, a la vegada, en una sala de cinema en moviment, on s’hi projecten curts de fins a 90 segons.

L’aliança entre tots dos festivals fa possible que a Barcelona gaudim dels millors films coreans mentre que els millors curts fets a casa s’exhibeixen a Seül.