Jurat i premis


El nostre jurat

Agustí Argelich

Agustí Argelich

Director de FILMETS Badalona Film Festival i membre de l’Acadèmia del Cinema Català.

És productor i assessor de continguts de la Unitat de Cine de TV3 i jurat internacional en diferents festivals com els Premis Gaudí o Cryptshow Festival.

Santiago Torres

Santiago Torres

És Director de Comunicació i Relacions Institucionals de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i Director de la Fundació TMB. Ostenta el càrrec de President de l’Associació de Comunicació Pública (ACP) i ha estat membre fundador de l’Observatori Internacional de la Democràcia Participativa.

Llicenciat en Ciències de la informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i Diplomat en “Funció Gerencial en les Administracions Públiques” per ESADE.

Participant en nombroses conferències i seminaris, així com en el Màster de Comunicació Empresarial de la Universitat de Barcelona i en el Postgrau de Comunicació Local a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Assumpta Serna

Assumpta Serna

Actriu. Protagonista en 27 pel·lícules, compta amb 227 interpretacions en 20 països i en 6 llengües, sent guanyadora de 25 premis d'interpretació en festivals de cinema internacionals. Ha representat a Espanya a l'Acadèmia de Cinema Europeu durant 8 anys, i ha estat membre de l'Acadèmia de les Arts i Ciències Cinematogràfiques de Hollywood durant 26 anys.

La seva gran contribució al cinema és la redacció d'un codi de bones pràctiques de l'actor en l'audiovisual. Juntament amb Scott Cleverdon, imparteix conferències sobre l'audiovisual i cursos de comunicació a actors i directors, empresaris i sacerdots. El 2020, ha creat la comunitat online Família de Cine amb professionals del cinema i de la televisió.

Cesc Gay

És cineasta, guionista, autor i director teatral. Estudia cinema a l’EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona). Debuta com a director el 1998, al costat de l’argentí Daniel Gimelberg, amb l’obra Hotel Room. L’any 2000 adapta i porta al cinema l’obra de teatre Krámpack. A més ha escrit i dirigit els llargmetratges En la ciudad (2003), Ficció (2006), V.O.S. (2009), Una pistola en cada mano (2012) i Truman (2015), amb els quals ha aconseguit el reconeixement internacional. Amb el seu setè film, Truman, recull cinc premis Goya, entre els quals destaquen el de millor guió, millor direcció i millor pel·lícula. L’any 2015 debuta com a autor i director teatral amb Els veïns de dalt. Més enllà de les nostres fronteres, l’obra s’ha representat en nombrosos països, com ara l’Argentina, Colòmbia, Mèxic, Xile i Portugal. El 2018 escriu i dirigeix la sèrie de televisió Félix per a Movistar +. Va ser el creador i responsable de la coordinació de guió de la sèrie de TV3 Jet Lag, realitzada per la companyia T de Teatre.

En l’actualitat es troba en fase de postproducció de la seva darrera pel·lícula, Sentimental. Ha rebut nombrosos premis, entre els quals destaquen el Premi Nacional de Cinema concedit per la Generalitat de Catalunya (2007), el premi Signis del Festival Internacional de Mar del Plata (2007), el Premi Ciutat de Barcelona (2000), el First Golden Tesafilm Award del Filmfest Hamburg (2000), el premi Fipresci del Chicago Internacional Film Festival (2000) i el Premi Especial de la Joventut del Festival de Canes (2000).

Premis

El jurat seleccionarà els 10 finalistes de Roda a TMB, que es projectaran a les pantalles de MouTV. D’aquests, els 5 millors també es projectaran al festival SMIFF. A més a més, s’atorgaran els següents premis.


Premis de Roda a TMB

Premi del Jurat al Millor Curtmetratge: un viatge a Seül

Premi del Jurat al Millor Curtmetratge

 • Un viatge a Seül (Corea del Sud) per a dues persones, amb cinc nits d’hotel, per assistir en directe a la projecció del teu curt al festival SMIFF del 2021.


 • Projecció del curt a MouTV, a Televisió de Badalona i al festival SMIFF del 2021.


 • Invitació per assistir al Filmets Badalona Film Festival del 2021.


Sorteig Roda a TMB

 • Un dia de rodatge amb el director Cesc Gay, a les instal.lacions de Metro i Bus de TMB.

 • El director del curt guanyador del sorteig tindrà l’oportunitat d’ajudar en la producció. La resta de l’equip, fins a 4 persones, podran ser figurants.

 • El guanyador d'aquest sorteig ha estat l'equip de l'curt Metròpolis.

2n Premi del Jurat al Millor Curtmetratge: una càmera de vídeo

2n Premi el Jurat al Millor Curtmetratge

 • Càmera de video.

 • Trípode.

 • Projecció del curt a MouTV, a Televisió de Badalona i al festival SMIFF del 2021.

 • Invitació per assistir al Filmets Badalona Film Festival del 2021.

Menció Especial del Jurat: un iPad

Menció especial del Jurat

Al curt que millor reflecteixi la convivència i el civisme al transport públic Un iPad, gentilesa de Vodafone.


Premis de La Mostra

Premi del Públic al Millor Curtmetratge de Roda a TMB: cine gratis

Premi del Públic al Millor Curtmetratge de Roda a TMB

 • Un any de cine gratis als Cines Filmax Gran Via.

 • Projecció del curt a MouTV, a Televisió de Badalona i al festival SMIFF del 2021.

Premi del Públic al Millor Curtmetratge de La Mostra

Premi del Públic al Millor Curtmetratge de La Mostra

Reconeixement dels usuaris de TMB al millor curt.


Premis per votar

Sorteig diari entre tots els votants de La Mostra

Vota i guanya a l’instant. Sorteig diari entre tots els votants de La Mostra.

Una entrada doble per als Cines Filmax Gran Via.

Gran Espectador. Sorteig entre tots els votants de La Mostra

Gran Espectador. Sorteig entre tots els votants de La Mostra.

 • Un any de cine gratis als Cines Filmax Gran Via.

 • Un iPad, gentilesa de Vodafone.